Vilka är vi?

Vi som står bakom På Rätt Plats heter Marianne och Magnus. Vi är båda forskare och också arbetsterapeuter. Vi har under många år i vårt arbete mött äldre personer och anhöriga som funderar på hur man egentligen bor allra bäst som äldre. Svaret på den frågan är ju förstås olika för varje person.

Men Magnus och jag konstaterade att många äldre och anhöriga inte vet vilka boendealternativ som finns, man vet inte vilken service och tjänster som finns för att kunna leva ett gott liv hemma längre. I media diskuteras att det behövs en ökad rörlighet på bostadsmarknaden. Men Magnus och jag tycker framförallt att det allra viktigaste är att varje äldre person bor på den plats som är Rätt för dem. Vi bygger innehållet i tjänsten på många års forskning gjord av oss men också av andra. Vi har utvecklat På Rätt Plats med hjälp av seniorer, anhöriga, teknikkunniga, bostadsexperter, forskare, omsorgsexperter.

Vi har försökt smälta samman den bästa möjliga forskningen kring hur det är att bo bra på äldre dar – och de äldre vi frågat tycker att På Rätt Plats bidrar med något viktigt. Välkommen till oss och vi önskar dig lycka till i att forma och eller hitta din alldeles egna Rätta Plats.

Kontakta oss

EMAIL


rattplats@gmail.com

PHONE


072-528 13 62